3 790,- Víkend s vyjížďkou na BUGY - DROMU

Víkend s vyjížďkou na  BUGY - DROMU Nabízíme příjemný víkendový pobyt pro dvě osoby, při kterém si může každý z Vás příjemně zvýšit hladinu adrenalínu a zároveň předvést své řidičské umění. Hotel úzce spolupracuje s firmou, která se zabývá importem a prodejem profesionálních terénních bugin a zároveň provozuje vlastní půjčovnu těchto terénních speciálů. Přímo v areálu firmy, na upravené crossové trati si může každý náš host vyzkoušet své umění v řízení těchto dvoumístných speciálů.

kategorie: akce, cestování, cyklistika, eurovíkendy, hory, jídlo, pití, kultura, památky, příroda, relax, romantika, sport lokalita: Východní Čechy cena: 2.000,- až 5.000,-

Pobyt tvoří ubytování pro dvě osoby na dvě noci (pátek + sobota) v pokoji s moderní koupelnou a příslušenstvím, barevnou TV se SAT programy, 2 x snídaně formou švédského stolu pro 2 osoby, kompletně vybavený minibar na pokoji ( na osobu : 0,20 lt známkové víno, 0,33 lt značkové pivo, 0,33 lt minerální voda, 0,25 lt ovocný džus, 0,33 lt Coca Cola, nebo Pepsi Cola ), polopenzi pro dvě osoby formou výběru z celého jídelního lístku, parkovací místo na vlastním parkovišti.

Všechny naše pokoje jsou vybaveny novým moderním nábytkem, prostorné koupelny mají vlastní příslušenství + WC. Každý pokoj má barevný TV se SAT programy, radiopřijímač, ledničku. Pro všechny hosty je bezplatně k dispozici hotelová posilovna.

Hotel úzce spolupracuje s firmou, která se zabývá importem a prodejem profesionálních terénních bugin a zároveň provozuje vlastní půjčovnu těchto terénních speciálů. Přímo v areálu firmy, na upravené crossové trati si může každý náš host vyzkoušet své umění v řízení těchto dvoumístných speciálů. Trať je určena pro začínající a středně pokročilé jezdce a po základní instruktáži zkušeným pracovníkem firmy je bezpečná i pro nezkušené jezdce a úplné začátečníky. Všechny stroje jsou tovární výroby a mají příslušnou homologaci.

Podmínkou pro jízdu s terénní buginou na crossové trati v areálu firmy je pouze zkušenost s řízením osobního automobilu, věk nad 15 let, výška alespoň 150 cm. Firma je vzdálena necelých 5 km od hotelu a hotel zajišťuje dopravu do areálu firmy pouze po předchozí dohodě.

Víkendový program :

Pátek
- Příjezd do hotelu – ubytování.

- Večeře při svíčkách v hotelové restauraci, při příznivém počasí grilování na prostorné hotelové terase.

Sobota
- Snídaně formou švédského stolu v hotelové restauraci.

- Základní instruktáž v řízení terénní buginy - seznámení s vozidlem.

- Hodinová projížďka po crossové trati.

- Večeře při svíčkách v hotelové restauraci.

Neděle
- Snídaně formou švédského stolu v hotelové restauraci.

Cena pro dvě osoby obsahuje :

- Základní instruktáž v řízení terénní buginy pro dvě osoby.

- Hodinovou projížďku po crossové trati pro dvě osoby ( Každá osoba ve vlastní terénní bugině ).

- Páteční večeře pro dvě osoby ( hotelové talony s možností výběru z celého jídelního lístku ).

- Sobotní večeře pro dvě osoby ( hotelové talony s možností výběru z celého jídelního lístku ).

- Minibar pro dvě osoby.

- Ubytování se snídaní v hotelu Panský Dům na dva dny pro dvě osoby.

- Při příjezdu láhev sektu na pokoji.

Cena pobytu pro dvě osoby : 3 790 Kč. Při pobytu pouze jedné osoby poloviční cena + 600 Kč.

Pobytový balíček lze výhodně kombinovat s programem VÍKEND V SEDLE. Pro cenovou nabídku volejte hotel 732223399, případně Vám ji rádi zašleme na Váš e-mail.

Pokud máte možnost získat od svého zaměstnavatele příspěvek na Vaši rekreaci a pobyt v našem hotelu z fondu kulturních a sociálních potřeb informujte nás. Obratem se spojíme s Vašim zaměstnavatelem a zařídíme vše potřebné k tomu, aby mohl být Váš pobyt uhrazen na fakturu.

jméno: HOTEL Panský Dům
email: hotelkostelecseznam.cz